Kervenheim Am Balberger Ley. All rights reserved.
Groepsaccommodatie, vakantiehuis,
Gruppenunterkunft, Ferienhaus
Tapdiploma.
Individueel kunnen de gasten van " Brau- ministeriums " ons tapdiploma behalen. Het thema van het diploma draait om het hanteren  en uitleg van de Stich- und Kegvaten, tappen, glasverzorging en hygiëne. Iedere gast kan zelf uit de vaten tappen, glazen spoelen en vragen stellen. Als afsluiting wordt onze film over de vrije republiek Diebels getoond. Iedere deelnemer ontvangt als aandenken een FRD-tapdiploma.

http://www.diebels.de/brauministerium/frd_zapfdiplom.php


Groepsarrangementen
Rasten-Radeln.
Wilt u een mooie dag in de natuur beleven en u culinair laten verwennen?
Rasten und Radeln is de perfekte combinatie tussen gezonde beweging op de fiets met onderweg tussenstops voor een culinair 5 gangen menu in 5 gekozen Restaurants.
In ieder restaurant geniet u van één van de 5 gangen.
Van ontbijt, voorgerecht, soep, een heerlijk hoofdgerecht tot aan dessert wordt alles door de deelnemende gastronomen voor u bereid. Gereserveerde plaatsen zijn in ieder restaurant tot uw beschikking.

http://www.rasten-radeln.de/index.php
Rondleiding Airport Weeze.
Beleef de luchthaven "Live". Deze service biedt u een kijkje achter de schermen van Airport Weeze. De 2,5 uur durende rondleiding is een spannende ontdekkingstocht op het enorme terrein van de voormalige Britse militaire basis Weeze/Laarbruch. Het professionele team dat de rondleiding verzorgt, geeft u op onderhoudende wijze een terugblik in de geschiedenis, de actuele situatie en de toekomst van Airport Weeze.

http://www.airport-weeze.com/de/besucher___fuhrungen.html
Fietsen op het spoor.
Met fietslorries voor 4 personen of clublorries voor maximaal 14 personen beleeft u volop plezier op het spoor. Daarnaast bieden wij u aantrekkelijke arrangementen rondom een tocht met de Grenzland-Draisine. De ideale belevenis voor uw volgende familieuitstapje, verjaardagsfeest, bedrijfs- of verenigingsuitstapje.

http://www.grenzland-draisine.eu/index.php?id=14&L=4
Rondleiding op de boerderij

Een rondleiding op de bio- boerderij van onze buurman met een bezichtiging van onze kaasboerderij kan naar wens geboekt worden. Een kleine huifkartocht door de velden en een grote speelzolder met diverse speeltoestellen behoren tot de mogelijkheden. Ook kan u met uw groep geitengolf bij ons spelen.

http://www.rouenhof.de/


  groepsaccommodatie    vakantiehuis   Am Balberger Ley  Ferienhaus Gruppenunterkunft Gruppenhaus Selstversorgerhaus